Enthousiaste bevlogen teamplayers…..

De Van der Muelen-Vastwijkschool is op zoek naar jou!

Op de Van der Muelen-Vastwijkschool volgen ongeveer 440 leerlingen onderwijs in 16 groepen. Wij werken met een bevlogen en enthousiast team van ongeveer 35 collega’s die hard werken aan een voortdurende kwaliteitsverbetering van het onderwijs en de school. De school is sterk in ontwikkeling. Onze school heeft een duidelijke focus op ‘het leren van kinderen’ met als specialismen het leesonderwijs en het onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen. Voor alle kinderen geldt: “de VDMV daagt uit tot een brede ontwikkeling”.

Wij hebben besloten de beschikbaar gestelde financiële middelen vanuit het werkdrukakkoord te gebruiken voor extra ondersteuning in en buiten de groep (‘extra handen in de klas’). Onze school telt vier bouwen en elke bouw telt 4 groepen. Voor het komende schooljaar willen wij per bouw voor twee dagen per week een extra leerkracht (bouwleerkracht) inzetten.

Voor deze functie zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar 1 of meerdere collega’s. De totale vacature bedraagt 1,0 fte.

  • bouwleerkracht voor groep 4 voor 0,2 fte
  • bouwleerkracht voor de groepen 5 en 6 voor 0,4 fte
  • bouwleerkracht voor de groepen 7 en 8 voor 0,4 fte

Als bouwleerkracht werk je samen met de andere leerkrachten uit de bouw aan de ontwikkeling van de kinderen. Samen bevorderen jullie het leerproces van de kinderen. De taken bestaan o.a. uit lesgeven en het begeleiden van individuele/ groepjes kinderen in en buiten de klas.

De collega’s die wij zoeken zijn:

  • ervaren, enthousiaste groepsleerkrachten met bevoegdheid tot lesgeven
  • fijne collega’s die goed kunnen samenwerken
  • enthousiaste professionals die flexibel zijn
  • bereid een bijdrage te leveren aan de schoolontwikkeling
  • harde werkers die graag willen leren

Voor meer informatie over onze school, verwijzen wij je naar onze website: www.vdmv.nl.

 Voor informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met de heer Arrie Westerink (directeur) op telefoonnummer: 0294-412919.

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief inclusief cv (voorkeur per mail).

 

Van der Muelen-Vastwijkschool

T.a.v.  De heer A. Westerink

Singel 4

1381 AT  WEESP

Tel. 0294-412919

e-mail: a.westerink@vdmv.nl