Ondernemende bevlogen teamplayer…..

De Van der Muelen-Vastwijkschool is op zoek naar jou!

 

Op onze school werkt een jong, bevlogen en enthousiast team. Onze school onderscheidt zich door een prettige, open sfeer en een grote onderlinge betrokkenheid. Ons team biedt boeiend onderwijs en werkt aan de brede ontwikkeling van onze leerlingen. Wij hebben deze brede ontwikkeling vertaald in een mindmap:


 

De veranderende rol van de leerkrachten richting het coachend lesgeven zorgt ervoor dat de zelfstandigheid, motivatie en verantwoordelijkheid van onze leerlingen voor hun eigen leerproces wordt versterkt.

  • Door het vertrek van één van onze intern-begeleiders stroomt de leerkracht van groep 6a naar deze functie door. Hierdoor ontstaat met ingang van 1 januari 2019 voor deze groep een vacature. Wij hebben inmiddels een nieuwe leerkracht aangenomen voor de maandag, dinsdag en woensdag. Word jij haar duo-collega op de donderdag en vrijdag?

De collega die wij zoeken is:

  • betrokken, kindgerichte groepsleerkracht met een bevoegdheid tot lesgeven
  • bereid onze leerlingen te ondersteunen in hun brede ontwikkeling
  • inspirerende, ondernemend teamplayer die een bijdrage levert aan onze ambitieuze schoolontwikkeling
  • bereid zich verder te willen bekwamen

 

Voor meer informatie over onze school, verwijzen wij je naar onze website: www.vdmv.nl en de website van onze stichting: www.florentebasisscholen.nl

Voor informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met Arrie Westerink (directeur) op telefoonnummer 0294-412919.

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief inclusief cv (voorkeur per mail).

 

Van der Muelen-Vastwijkschool

De heer A. Westerink

Singel 4

1381 AT  WEESP

e-mail: a.westerink@vdmv.nl