Communicatie via DigiDUIF

Wij werken met het communicatieprogramma digiDUIF. Alle communicatie verloopt via digiDUIF.

DigiDUIF is een communicatieprogramma waarmee we u kunnen informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school. Hiermee zijn wij in staat u zowel via e-mail als, indien gewenst voor urgente berichten zoals bv noodgevallen, via SMS te bereiken.

DigiDUIF biedt u en ons de volgende voordelen:

•           sneller en directer contact via e-mail;

•           nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;

•           inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders die dat willen;

•           altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender;

•           automatische inschrijflijsten en planningsfunctie;

•           naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, bso) toevoegen.

Wanneer uw kind bij ons op school komt, dan krijgt u een brief met een inlogcode en uitleg om een gebruikersaccount aan te maken. Mochten er in de toekomst wijzigingen zijn in uw gegevens, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het aanpassen in digiDUIF, hierdoor kan er nooit verwarring ontstaan over bereikbaarheid. Voor u als ouder/ verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we u vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we u kunnen bereiken.

Als extra service is er een app  ‘digiDUIF’ voor de smartphone, maar kunnen ook probleemloos gebruikt worden op iPads en tablets. U kunt deze app gratis downloaden. Het is dan mogelijk push berichten te ontvangen op uw mobiele telefoon wanneer er door school een bericht is verzonden. Uiteraard kunt u zelf kiezen om push berichten te ontvangen.